Anslut dig som stamkund!

Yli-Maaria Apotek har ett stamkundsprogram som hjälper oss att betjäna dig ännu bättre. Som stamkund får du ständiga erbjudanden på frihandelsprodukter, information om hälsa och läkemedel, stamkundsförmåner och aktuell information om nyheter och förmåner.

Det lönar sig att koncentrera inköpen

Då din inköpssumma ökar under kalenderåret ökar också rabattprocenten. Receptfria mediciner, andra egenvårdsprodukter och självriskandelen för receptbelagda läkemedel ökar den årliga inköpssumman. Hela familjens inköp ökar också inköpssumman. Det vill säga, ju mera du koncentrerar inköpen hos oss på Skanssis apotek desto bättre blir dina förmåner.

Det är kostnadsfritt att ansluta sig!

Det är enkelt och kostnadsfritt att ansluta sig. Du behöver inte ett skilt stamkundskort utan ditt FPA-kort fungerar som stamkundskort.

Besök Yli-Maaria apotek och fråga mer om stamkundsförmåner. På samma gång kan du fylla i stamkundsblanketten. Blanketten hittar du också här . Printa ut blanketten och ta med den till apoteket. Kom ihåg att ta med ditt FPA-kort så kan vi skriva in dig på en gång. Du får stamkundsförmånerna omedelbart då vi har skrivit in dig.

Medlemskap lönar sig!