Nyt kanta-asiakkaaksi!

Yli-Maarian apteekki käynnistää uuden kanta-asiakasohjelman, jonka kautta voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin. Kanta-asiakkaana saat pysyviä alennuksia vapaakaupan tuotteista, terveys- ja lääketietoa, kohdistettuja kanta-asiakastarjouksia sekä ajantasaista tietoa uutuuksista ja tarjouksista.

Keskittäminen kannattaa

Alennus määräytyy kalenterivuosittaisen ostokertymän mukaan. Sen piiriin kuuluvat itsehoitolääkkeet, muut itsehoitotuotteet ja reseptilääkkeiden omavastuuosuudet. Yhteistä ostokertymää kartuttavat koko perheen ostokset. Eli mitä enemmän keskität asiointia Skanssin apteekkiin, sitä paremmat edut saat.

Ei maksa mitään!

Liittyminen on helppoa ja maksutonta. Kanta-asiakkuus toimii kätevästi KELA-kortin avulla, etkä tarvitse erillistä kanta-asiakaskorttia.

Tule Yli-Maarian apteekkiin kysymään lisää kanta-asiakkuuden eduista ja täytä samalla hakemus. Tai tulosta hakemus täältä ja tuo se meille täytettynä. Muista ottaa KELA-korttisi mukaan, niin hakemuksesi saadaan rekisteröityä saman tien. Kanta-asiakkuus alkaa välittömästi, kun tiedot on saatu tallennettua rekisteriin.

Muuta:

Skanssin Apteekin rekisteriseloste.

Kanta-asiakkuus kannattaa!